pp logo


Halasi Számítástechnika Bt.
6400 Kisfaludy utca 83.
+36 30 868 01 03

A Halasi Számítástechnika Bt. egy 2014 márciusában alapult, de több éves tapasztalattal rendelkező vállalkozás, amely fő profilja a fénymásolók bérbeadása, számítástechnikai és nyomtatástechnikai eszközök kiskereskedelme, valamint az ehhez kapcsolódó szolgáltatások (mint karbantartás, szervizelés), továbbá weboldalak, webshopok készítése és karbantartása.

Annak ellenére - vagy talán éppen azért - hogy kis cég a miénk, megkülönböztetett figyelemben részesítjük minden ügyfelünket, annak érdekében, hogy a lehető legtökéletesebb megoldást nyújthassuk nekik.

 

Szolgáltatásaink minden esetben egyedi díjszabásúak, speciálisan az adott vállalkozásra szabva.

Kérd személyre szabott árajánlatunkat!

 

Ha te is pont ilyen partnert keresel akár számítástechnikai-, akár nyomtatástechnikai, vagy éppen webes szolgáltatás területén, keress minket bizalommal!

Ladics Balázs

Ladics Balázs

Nyomtatástechnika, IT

+36 30 826 04 37 ladics.balazs@printplanet.hu

Horváth Angi

Horváth Angi

Webdesign, általános ügyintézés

+36 30 868 01 03 angi.webdesign@printplanet.hu

karikak

 

GINOP-5.2.4

Projekt azonosítószáma: GINOP-5.2.4-16-2018-03058

Kedvezményezett: Halasi Számítástechnika Bt.

Támogatás összege: 4 536 726 Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt befejezésének napja: 2019.07.15.

 

A projekt keretén belül 1 fő gyakornok került alkalmazásra. A CAD-CAM informatikusi végzettséggel rendelkező gyakornok munkájához szükséges eszközök beszerzése a tervezettek szerint megtörtént.

 

A cég életében jelentős lépést jelentett a projekt, mert ezáltal több megrendelés tudott ellátni, nőtt a vevők köre és az árbevétel nagysága. A gyakornok munkáját és beilleszkedését vállalati kapcsolattartó segítette.

 

A gyakornok kommunikációs készségei jelentősen javultak, az iskolapadban elsajátított ismereteket munkahelyi környezetben tudta alkalmazni. Szakmai alkalmassága hozzásegíti a céget további sikerek elérésére.